Biz Kimiz

Şirketimiz

2012 yılında Ankara’da kurduğu ilk tesisi ile sektöre giriş yapan Unadam, katkısız lezzetleri ile kalitesini ispatlayarak Türkiye’nin sürekli büyüyen firmaları arasında yerini korudu. Çalıştığı firmalara özel lavaş formülasyonları geliştiren Unadam, referansı olan firmalar için etik kurallar çerçevesinde üretim yaparak sektörde bugünkü yerini aldı. Şu anda iki fabrikası bulunan Unadam toplamda 4000 m²’lik alanda üretimini gerçekleştirmektedir.

Unadam’ı Unadam yapan en önemli özellik, katkısız ve doğal olmasıdır. Böylelikle Anadolu’nun geleneksel özelliklerini kaybetmeden ürettiği lezzetli lavaşlarını müşteriye sunar. 

Biz de en başından beri müşteriye özel butik bir üretimi hedefledik ve öyle ilerledik. Hala bu çizgimizi bozmadan müşterilerimize ürünlerimizi sunmaktayız. 

Firmamız bünyesindeki gıda mühendislerimiz ve deneyimli ustalarımız ile ÜR-GE ve AR-GE çalışmalarımızı yürütürken, profesyonel bir bakış açısı ile hem üniversite hocalarından hem de öncü firmalardan danışmanlık alarak çalışmaları gerçekleştirdikten sonra çıkardığımız müşterilerimize özel formülasyonlarımız ile üretim gerçekleştiriyoruz. 

Kalite politikamız direkt olarak fazla üretim ile büyümeyi değil, kaliteli üretim ile müşteri memnuniyetini hedefler. Bunu ön plana alarak hijyenik koşullarda, kaliteli, doğal ve lezzetli lavaşlar üretmektir.

Politikamızın önemli bir noktası da katkı maddesi kullanmamaktır. Yürüttüğümüz BRC sistemi ile son noktaya kadar kontrolü bırakmadan ürünü tüketiciye sunuyoruz. 

Müşteri ve tüketici memnuniyetini ön plana almamızın en büyük göstergesi; müşterimize özel reçeteli ürünü geliştirme aşamasındayken onlar ile mutfağa girer, ürünü birlikte deneriz. Daha sonra da müşteri dönüşlerine göre ziyaretler planlar, devamlı olarak ürün kontrolünde bulunuruz.

Sürdürülebilir kalitemizle daima ürünlerimizin arkasında dururuz. Bu yaklaşımımız kalitemizi sürekli olarak arttırır ve firmamız geleceğe emin adımlarla ilerler. Geleceğe yönelik ürün çalışmalarımız hala devam etmekte ve değişmeyen misyonumuz çok üreten değil en iyisini üreten olmaktır.

Hedefimiz

Üretimin her aşamasında, hammadde tedariğinden paketlemeye kadar , AR-GE’ye işletme tesislerimize ve insanlarımıza yatırım yaparak sürekli yenilenmek ve geliştirmektir. Böylece markamıza eklediğimiz her ürün üstün kalitede , prensiplerimize ve geleneklerimize uygun yöntemlerle üretilmesini sağlamaktır.

Misyonumuz

2012 yılından beri tüm çalışanlarımız ve tedarikçilerimizle, takım ruhu içerisinde hareket ederek tüketicilerimizin arzu, istek ve damak tatlarına uygun, her zaman güven duyacakları, üstün kaliteli ve lezzetli yöresel lavaşları hijyenik ortamlarda üretmeyi misyon edindik.

Vizyonumuz

Gelecek vizyonumuz ise ülkemiz gıda sektöründe, faaliyet gösterdiğimiz alanda tüketici tarafından tercih edilen ilk marka olmak. Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde ihracat pazarı oluşturup ürünlerimizi dünyaya tanıtmak.